Take your Time

Geven nieuwe situaties te veel prikkels? Is een standaard shoot te overweldigend voor jou of een dierbare? Zijn locaties als de duinen (door fysieke beperkingen) geen optie? Maar wil jij ook die prachtige beelden aan de muur, van en met de mensen waar jij zoveel om geeft? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen. Iedereen verdient deze beelden. Ik pas de shoot dan ook met liefde voor jullie aan. 

Ik ben Ivonne Beijers en ik ben de fotograaf van BEIJ.VON Photography. Ik werk al 22 jaar met kinderen en heb de opleiding tot Kindercoach gevolgd. Ik kan zorgen voor prachtige beelden van jou en de meest dierbare mensen om jou heen. Je hoeft niet bang te zijn, dat dat "met jouw zoon of dochter niet gaat werken", want daar help ik je heel graag bij. Het is mijn taak om de shoot tot een succes te maken. Iets om naar uit te kijken. We zorgen en kiezen voor een moment, locatie en manier, die passend is bij het hele gezin en dus ook bij jouw zoon of dochter. Iedereen ontspannen en als zichzelf op beeld, want dan straal je het mooist. In welke vorm dan ook. Dat zijn de beelden waar je jaren later, nog met een fijn gevoel naar terugkijkt. Beelden waar je dagelijks van geniet en waar de liefde en jullie bijzondere band vanaf stralen. Onbetaalbare herinneringen voor jou en jouw dierbaren. 

Een fijn moment. Samen genieten. Geen tijdsdruk. Je niet bezwaard voelen omdat er extra tijd, ruimte of aanpassing nodig is. Rust. Ik ben er voor jullie. Zonder oordeel en met heel veel liefde. Het resultaat dat je zo graag wil hebben en dat zonder de nadruk op enige beperking. Ik deel de ervaring, dat niet alles vanzelfsprekend is. Dat alles meer moeite kost, dan dat bij een ander vaak het geval is. En juist daarom, heb ik alle begrip voor jullie situatie, zonder dat je dit moet uitleggen of verantwoorden. Het is zoals het is en dat is helemaal oké. Want wat ook mijn ervaring is, is dat het niet betekent dat iets onmogelijk is. 

Nog niet overtuigd dat dit ook voor jou een optie is? Nog vragen of wil je direct een shoot boeken? Dan zou ik je willen verzoeken om contact met me op te nemen, zodat we in een persoonlijk gesprek de details kunnen bespreken. Ik maak daar met liefde en plezier tijd voor en ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en te leren kennen.

Liefs!