Blog

Ik vind het heerlijk om te schrijven. De ene keer schrijf ik over fotografie en op andere momenten schrijf ik over de dingen die door mijn hoofd gaan, ervaringen of mooie lessen. 

Om het voor jou overzichtelijk te houden, heb ik hieronder een overzicht geplaatst. Klik op "BEIJ.VON" voor alle overige blogs en klik op "Photography" voor alle blogs met betrekking tot fotografie. 

Liever zelf rondkijken en de blogs afwisselen? Scroll dan naar beneden en kies voor een blog die je op dit moment aanspreekt.


Groeiplek

17-04-2024

Het is vrijdag 22 maart en ik breng de avond door in Rijswijk, bij een fijne visionboard avond (business edition) van Sabrina. Lekkers op tafel, thee en stapels tijdschriften. Inmiddels heb ik al heel wat afbeeldingen en teksten liggen, die ik zo op mijn visionboard ga plakken. Ik schuif wat heen en weer, tot het voor mijn gevoel helemaal...

Als afleiding, maak ik een bord aan op Pinterest; "Mijn studio". Het hele weekend voeg ik afbeeldingen toe en droom ik weg bij het beeld dat ontstaat.

Ik wil het!

05-04-2024

"Dan gaan we nu naar de beschikbare ruimte…" Ruud gaat me voor en draait de deur van het slot. Terwijl hij dit doet, voel ik de kriebels. De deur gaat open en ik kan alleen maar denken "Ik wil het, ik wil het, ik wil het. Dit is het." Het valt me direct op dat de ruimte veel lichter is...

Bezichtiging

29-03-2024

Het formulier is verstuurd; vinkjes zijn gezet. Ja, ik heb interesse in de ruimte van ENTER Creative Hub. Ik lees meer over ENTER en ik word alleen maar enthousiaster. Wat een ontzettend tof concept. Een grote ruimte, verdeeld in aparte ateliers voor creatieve ondernemers. Ieder werkt voor zich, maar ook door samenwerking ontstaan er mooie dingen.

Aftellen

22-03-2024

Waaahhhhhh! Oh lieverd, had het je eigenlijk meteen willen vertellen. Nu al het geregel afgerond en akkoord is, kan ik het eindelijk met je delen. En je merkt het al; ik kan niet wachten.

Prints en meer

10-03-2024

Zoals beloofd, vertel ik je deze week meer over het bestellen van prints, wanddecoratie en albums. Ik ga hier niet alle opties met je delen, want dat wordt een volledige brochure. Bij interesse ontvang je enkel de mogelijkheden die bij jouw wens aansluiten.

Ondernemen

03-03-2024

19 jaar was ik, toen ik mijn eerste onderneming inschreef bij de Kamer van Koophandel. Of ik enig besef had van wat daar allemaal bij kwam kijken? Nee. Ik wilde het en had het vertrouwen dat als ik iets echt graag wilde, dat het me dan zou lukken.

Uitdagingen

25-02-2024

Uitdagingen. Het woord uitdaging kan gebruikt worden wanneer iets lastig is. Tegelijk is het iets dat we nodig hebben. Of tenminste, iets dat ik nodig heb. Ik ben iemand die de uitdaging opzoekt. Zonder uitdaging, mist dat ene puzzelstukje. Zonder uitdaging voelt het niet compleet.

Newbornshoot

15-02-2024

Drie weken geleden is je kleintje geboren. Alles is nieuw. Nog op zoek naar het juiste ritme. Gelukkig hebben wij elkaar al gezien tijdens de zwangersshoot en heb je geen spanning meer voor de newbornshoot. Je weet hoe ik te werk ga en je voelde je ontspannen tijdens de eerste shoot, dus dat gaat vandaag ook goedkomen.

De D van...

08-12-2023

Je merkt het bij de mensen om je heen, in het winkelcentrum en ook op zondag op de snelweg. December, de maand vol afspraken en lijstjes met taken en boodschappen die nog gekocht moeten worden. Lange rijen in de winkels waar de favoriete cadeaus gekocht worden. Nog langere rijen op de parkeerplaats bij de supermarkt. Geïrriteerde blikken, want al...