Ervaringen

Met een zoontje van 2.5 jaar is een relaxte fotoshoot niet vanzelfsprekend. Maar wel bij Ivonne! Twee shoots gehad 1 x zwangerschap en 1x new born en beiden verliepen heel relaxt.

Ivonne is heel lief, rustig en beweegt fantastisch mee met de situaties die ontstaan met een 2.5 jarig enthousiast en energiek mannetje. De foto's van de 1e shoot waren boven verwachtingen.

We wachten met smart op de foto's van de 2e shoot, die zijn ongetwijfeld ok heel mooi geworden!!

Bedankt Ivonne! 

Nicky

Ivonne is werkelijk de beste!

 Onze lichte camera-schuwheid en ongemakkelijkheid bij poseren verdwijnen als sneeuw voor de zon zodra Ivonne haar magie begint.

Ze stelt iedereen op zijn gemak en doet er alles aan om ons en de kinderen prachtig vast te leggen.

Ivonne gaat boven en beyond, en niets is haar te veel!

Het eindresultaat? Verbluffend mooie foto's, elke keer weer.

 Een absolute aanrader!

Eva

Wij hebben een hele fijne en leuke zwangerschapsshoot gehad.

Ik voel me normaal gesproken ongemakkelijk bij fotoshoots, maar bij Ivonne voelde ik mij op mijn gemak.

Ivonne gaf fijne tips en tricks en dit heeft ervoor gezorgd dat er geweldig mooie foto's zijn gemaakt.

Wij kijken uit naar de volgende shoot met ons kleine meisje erbij! 

Kelly

Zeer tevreden over fotografe Beij Von.

Ze stelt mensen op hun gemak en weet op de juiste momenten raak te schieten!

Ze is erg vriendelijk en ontspannen en dat straalt ze ook uit.

Zelfs de mensen die het poseren lastig vinden voelden zich op hun gemak en gingen ervoor! Top!!

Dankjewel lieve Ivonne

Familie P.

Wow, wat een ontzettend mooie foto's!! Zo gaaf gedaan. Prachtig om te zien hoe je de aandacht neemt voor iedereen die voor je lens staat en alle moeite die je erin stopt. Zo blij met de foto's!! Dankjewel!

Hind

DANKJEWEL voor de geweldige foto's! Wat heb je ze mooi gemaakt, bewerkt en gekozen voor deze shoot. Voelde me zo comfortabel voor jouw lens, echt een skill. Fotografie is iets dat zo goed bij je past, wat een talent!

Noëlle

WAUW, de foto's zijn zó mooi geworden. Hier zijn geen woorden voor. Het licht, de kleuren en locatie maken het helemaal af. Je bent hier echt heel goed in. Dank je wel voor de mooie foto's!

Anne

Ivonne is een zeer gedreven en enthousiaste fotografe! Een eigen stijl met gevoel voor sfeer en ware emotie. De foto's worden met zorg gemaakt en bewerkt zonder dat de authenticiteit van de persoon verloren gaat. Complimenten!

Yvonne

Zwangerschap en newborn vast laten leggen door Ivonne! Een deskundige en vooral hele lieve fotograaf, die goed meedenkt met alle mogelijkheden.

Hymke

Het was zo natuurlijk wat je deed! Bizar. Ik had verwacht dat ik het meer door zou hebben dat je foto's maakte, ook qua geluid. Maar het was zo in flow. Ik heb helemaal niets gemerkt.

Shirley


Wat een fijne ervaring was de fotoshoot met Ivonne en wat een mooie foto's maakt ze. Het zijn warme, sfeervolle foto's geworden, waarin ze gevoel en verbinding weet vast te leggen op beeld.

Hélène

Iedereen voelde zich op zijn/haar gemak bij jou. De foto's betekenen veel voor ons. de beelden zijn goud waard! Ik ben zo blij om ons zo te zien. We staan er echt leuk op. Jij bent hier echt goed in.

Familie G.