Over mij

Mijn naam is Ivonne. Ik ben 40 jaar en woon in het gezellige Brabant. Ik ga helemaal aan, bij alles wat te maken heeft met fotografie of dans. Love it! Ik vind het heerlijk om te schrijven. Daarnaast vind ik het fijn om een strandwandeling te maken en rust te vinden in de natuur. Nu ik 23 jaar met kinderen werk, mag ik wel zeggen dat ik ook daar gek op ben.

Ik vind heel veel dingen leuk. Werk graag creatief. Houd niet van half werk. Als ik iets doe, ga ik er ook voor 100% voor. Ik leer graag. Uit boeken, maar nog liever van andere mensen. Ik kijk ernaar uit om jou binnenkort te ontmoeten en te leren kennen.

Ben ik de juiste fotograaf voor jou?

Jij bent iemand die het gevoel tijdens een shoot en bij het zien van de beelden belangrijk vindt. Jij geeft prioriteit aan liefde, familie, vrienden en jezelf. Jij bent dankbaar voor de lieve mensen om je heen en wil de tijd nemen om jullie bijzondere band vast te laten leggen. 

Je ziet het al voor je; de rust van de natuur of de relaxte sfeer in de studio. Een fijn moment, met alle aandacht voor jezelf en elkaar. Genieten van het samenzijn. De meest dierbare personen om je heen. De tijd vliegt voorbij, terwijl jullie samen opdrachten uitvoeren, spelletjes of wedstrijden spelen en vooral heel veel plezier maken samen. 

Zonder dat je het doorhebt, worden deze momenten vastgelegd. Met spontane beelden van jou of van jou met jouw dierbaren, als resultaat.


Naast deze shoots, is het mogelijk om mij uit te nodigen om speciale dagen of feesten vast te leggen. Om het leven te vieren. Een combinatie van spontane beelden en mooie details, vormen samen een herinnering aan deze bijzondere dag. 

Als je nu met een lach op je gezicht naar het scherm kijkt en al zin krijgt om te boeken; dan ben je bij BEIJ.VON Photography op het juiste adres. Neem dan vandaag nog contact op, om een datum vast te leggen.

Voor zakelijke opdrachten of samenwerkingen, ga ik graag met je in overleg. 

Benieuwd naar mijn werk? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio of op mijn pagina op Instagram.