Jij bent mijn ideale klant

15-03-2024

Jij bent mijn ideale klant en ik kan niet wachten om jou vast te leggen.

Misschien is het niet je grootste hobby om voor de camera te staan, maar je weet hoe waardevol het resultaat zal zijn. Vooraf voel je wellicht wat gezonde kriebels, maar je hebt er vooral ook heel erg veel zin in. Tijdens de shoot geniet je van de rust en van de aandacht. Je voelt je op je gemak en je vertrouwt op mijn kennis en ervaring, voor het beste resultaat.

Je houdt van spontane beelden, niet te veel geposeerd, maar je vindt het fijn als ik af en toe wat tips met je deel. Je bent ontspannen en hebt alle tijd. Je laat mij lekker shooten, totdat ik aangeef dat we voldoende beelden hebben. Je kan niet wachten tot je het resultaat mag bewonderen.

Als je de beelden ziet, verschijnt er een grote lach op je gezicht. Zo mooi en bijzonder om jezelf eens van de andere kant te zien. Het geeft je een goed gevoel. Je bekijkt en deelt de foto's met trots.

Je vult de vragenlijst in, om te bevestigen dat ik de beelden mag delen en je op de hoogte mag houden van komende acties. Daarmee ben je automatisch ingeschreven voor het ledenprogramma van BEIJ.VON Photography.

Nog geen jaar later, tref ik in mijn inbox een nieuw bericht van jou. Dit keer voor een koppelshoot. Jullie zijn zo gelukkig samen en willen de liefde vast laten leggen op beeld. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom.

De shoot vliegt voorbij en met alle aandacht voor elkaar, hebben jullie niet eens door gehad, dat ik zoveel beelden heb kunnen maken. We kennen elkaar al. Je weet hoe ik te werk ga en dat zorgt voor een heerlijk ontspannen shootmoment.

Ik geniet ervan om met jullie mee te groeien. Een zwangerschapsshoot, een newbornshoot en een gezinsshoot. En ook tijdens de belangrijkste feesten ben ik van de partij.

Inmiddels ben jij Platinum lid van mijn ledensysteem en profiteer jij van de vele voordelen. Shoots gaan als vanzelf. Het voelt vertrouwd.

En ik? Ik kijk trots toe vanachter mijn camera en ik geniet net zo hard mee.