Een shoot is niets voor mij

21-01-2023

Beloofd is beloofd; ik zou bij je terugkomen met een vervolg op mijn blog van vorige week.

Ik vertelde je toen over het concept achter mijn shoots. Mijn gedachten hierover en de ruimte die ik je graag wil bieden. Benieuwd? Lees dan eerst mijn blog van vorige week.

Vandaag ga ik je meer vertellen over de verschillende pakketten en de mogelijkheden binnen een pakket.

Laten we met dat laatste beginnen. Ik denk dat ik je inmiddels niet meer hoef te vertellen, dat ik graag de duinen in ga, om jou of jouw gezin vast te leggen. Maar wist je dat ik ook bij jou thuis fotografeer? En dat er ook andere opties zijn, wanneer het hele idee van een shoot je tegenstaat?

Wanneer je bij mij een shoot wil boeken, ga ik graag met je in gesprek. Buiten het delen van mijn aanbod, wat mogelijk is via de website of een brochure, wil ik vooral graag van jou horen waarnaar je op zoek bent.

Bied ik dan alles aan waarnaar gevraagd wordt? Nee, dat niet. Wanneer ik denk dat een van mijn collega fotografen je beter kan helpen, verwijs ik je met liefde door. Als ik je wel kan helpen, doe ik dat uiteraard heel erg graag. Voel je vrij om te informeren naar de mogelijkheden. Je mag van mij een eerlijk antwoord verwachten.

Staat het hele idee van een shoot je tegen en heb je daardoor niet eerder een fotograaf geboekt? Denk je; een shoot is niets voor mij!? Dan denk ik graag met je mee. Zo kunnen we een Me-Time shoot starten met een kop thee, om vervolgens een mooie wandeling te maken. Tijdens het wandelen, stoppen we op de mooiste plekken, waar we spelen met het licht, om fijne beelden te maken van jou en de omgeving.

Het hele gezin op een rij, terwijl jullie met een lach de camera in kijken? Dat zie je mij niet snel doen. Tijdens de shoot wordt er gespeeld en vooral heel veel plezier gemaakt. Een andere optie is, om mij uit te nodigen bij een activiteit. Ga je met je gezin een blotevoetenpad lopen en wil je graag mooie, spontane beelden van deze dag? Dan loop ik graag met je mee. Foto's terwijl je (in Nederland) op vakantie bent? Beelden terwijl jullie genieten in de eigen achtertuin? Kastelen bouwen op het strand of hutten bouwen in het bos? Let's go!

Ik wil namelijk dat jij je goed voelt voor mijn camera. En niet alleen jij, maar iedereen die bij je is. Ontspannen, want dan straal je op je mooist.

Wanneer je een shoot bij mij boekt, bepaalt niet het pakket of de locatie het bedrag, maar het aantal foto's. Het betreft digitale bestanden in hoge resolutie. Je kunt hierbij een keuze maken uit 10, 20 of 30 beelden of de complete selectie van minimaal 50 beelden. We sluiten de shoot pas af, wanneer er meer dan voldoende beelden zijn gemaakt. Heb jij geboekt voor 20 foto's, dan zorg ik voor een selectie van ongeveer 60 foto's. Dit zodat jij ruim de keuze hebt, bij het maken van de selectie van 20. Gemiddeld genomen, ben ik 60 tot 90 minuten aan het fotograferen.

Me-Time - voor 1 persoon
Time Together - voor 2 personen
Family Time - voor 3-5 personen

Wil je een bijzondere dag, met meer dan 5 personen, vast laten leggen en na afloop vooral veel sfeerbeelden ontvangen? Ook dan ga ik graag met je in gesprek, om toe te lichten wat ik hierin kan betekenen voor je.

Een jaar vol nieuwe avonturen. Ik kan niet wachten! Wanneer mag ik met jou op pad?