Aanbod

Klik op het pakket van uw voorkeur, voor meer informatie. Lees meer over mijn aanbod in mijn blog


Me-Time - 1 persoon

Geef het jezelf of een ander cadeau; even alle aandacht voor jou, met stralende beelden als resultaat.

Een upgrade naar een personal brandingshoot is mogelijk. Ben jij fotograaf en wil jij de edit van de beelden graag in eigen handen houden? Geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden.

Time Together - 2 personen

Samen met je partner, je moeder, zus, zoon of vriendin? Met wie wil jij genieten? Wie is voor jou zo dierbaar, dat beelden van jullie samen niet mogen ontbreken?

Klik hier om mijn blog te lezen over een koppelshoot of hier voor mijn blog over een motherhood shoot.

Family Time - 3-5 personen

Je eigen mooie gezin? Vrienden die als familie voelen? Zo waardevol om beelden te hebben van jullie samen.

Klik hier om mijn blog te lezen over dit pakket.


Take your Time

Wanneer nieuwe situaties (met een onbekende), een uitdaging zijn voor jou of iemand uit je gezin, nemen we daar de tijd voor.

  

Time to Celebrate

Op deze bijzondere dag, mag een fotograaf natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om een verjaardag, familiedag, kinderfeestje of een andere dag die gevierd mag worden; ik sta paraat. Spontane foto's en mooie details, vormen samen een complete herinnering aan de sfeer van deze dag. 

Time to Grow - zakelijk

Een studiedag, retraite of souldag vast laten leggen, behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Ik ben onopvallend aanwezig, om de juiste details en emoties te vangen. 

Klik hier om mijn blog te lezen over een van deze dagen.

Time to Work - zakelijk

Voor overige zakelijke opdrachten, is het mogelijk om contact op te nemen via het formulier op deze website of door het sturen van een bericht naar info@beijvon.nl. Denk hierbij aan het fotograferen tijdens evenementen, maar ook productfotografie of het in beeld brengen van de werkzaamheden en het team.